MijnGroeiboek is een persoonlijk digitaal album dat gekoppeld is aan ons digitaal kraamzorgdossier. Na de inschrijving kun je met je inloggegevens in je eigen MijnGroeiboek. 

  • MijnGroeiboek staat boordevol nuttige informatie die past bij jouw zwangerschapsweek, kraamtijd en het eerste levensjaar van de baby.
  • MijnGroeiboek heeft een dagboek. Met tekst en foto's kun je de zwangerschap en de eerste maanden met jullie baby in beeld brengen. Het groeien van je buik, de echo's, hoe jij je voelt en gewone of bijzondere momenten. Je kunt het allemaal opnemen in jouw dagboek. Tijdens de kraamweek kan de kraamverzorgende het ook gebruiken en maken jullie samen een tijdlijn.
  • MijnGroeiboek heeft een handige afvinklijst voor je uitzet. En je wordt vanzelf herinnerd aan een aantal regelzaken. Wij hebben aan van alles gedacht. Wel zo handig!
  • MijnGroeiboek geeft je informatie die je gaat helpen bij het maken van keuzes. Bijvoorbeeld over waar je wilt bevallen, of dat je borstvoeding of kunstvoeding wilt geven. Over je keuzes spreek je natuurlijk met jouw verloskundige of kraamverzorgende en jullie leggen ze vast tijdens het intakegesprek.
  • MijnGroeiboek is gekoppeld aan ons digitaal kraamzorgdossier. Hierin rapporteert de Kraamverzorgende het verloop van de bevalling en kraamweek. Via MijnGroeiboek kun je de gegevens, grafieken e.d. direct inzien.
  • Om de puntjes op de i te zetten kan MijnGroeiboek naderhand als PDF-bestand naar de drukkerij. Die maakt er mooi bewaarboek van!